Kategorier
Okategoriserade

Fillers Västerås – frågor & svar 

Då det kommer till fillers så finns det en massa saker man bör vara medveten om. Vi tänkte i den här texten titta närmare på fillers i Västerås och ge dig lite mer information, tips och råd om detta – samt visa dig vad du ska undvika. Detta gör vi genom att svara på några av de vanligaste frågorna om fillers. Enligt följande: 

Hur fungerar fillers i Västerås? 

Fillers är en behandling som sker via en injektion där man använder sig av hyaluronsyra. Det är ett naturligt ämne som fyller ut och som genom detta kan användas i syfte att antingen släta ut huden – eller för att rekonstruera vissa områden där exempelvis näsa och kinder kan få mer volym. Fillers i Västerås kan även användas för att exempelvis skapa större läppar. Vanligt är att äldre personer väljer en behandling med fillers för att bli av med rynkor. Effekten är god och det handlar om en behandling som syns på rätt sätt – du blir fräschare, men inte så att det syns att du genomfört en skönhetsbehandling. 

Vilken är skillnaden mellan fillers och botox? 

Fillers används för att öka volymen – botox används för att släta ut. Botox handlar dessutom om en injektion av ett slags nervgift och, som sagt, så är fillers i Västerås en behandling som sker med ett naturligt ämne. Det gör att fillers är säkrare och att man inte ser samma konsekvenser av en felbehandling. 

Är fillers i Västerås farligt? 

Fillers är en relativt säker behandling, men det handlar också om att välja rätt klinik. Tyvärr så är marknaden relativt oreglerad och det finns många aktörer som saknar den kunskap och erfarenhet som krävs för att kunna erbjuda en trygg, säker och snygg behandling. Välj alltid en klinik för fillers i Västerås som kan visa upp en lång erfarenhet och som kan visa upp referenser och goda omdömen. Se alltid till att du erbjuds en konsultation innan en behandling också. Den är viktig för att du ska få förklara dina förväntningar – och för att du ska få reda på eventuella risker samt kostnader och annat.