SOMMARSCHEMA 2021

Här hittar ni allt kul som händer på Torslanda Padel i sommar!

Torslanda Summer Open – turneringsdags!

Äntligen dags för vår första turnering! En-dagsturneringar med gött häng, bra padel och kanske blir du den historiska första turneringsvinnaren på Torslanda Padel? Fina priser från Swestar Sports och Torslanda Hudklinik.

Klasser: Herr 19/6 Dam 20/6 Mixed 4/7. Mer info i Matchi, scrolla ner till Aktiviteter

Sommarläger för kidsen!

v.25/26 FULLT

v.27 Några platser kvar för 8-11åringar (mån-fre kl 09-12)

v.31-32 Finns platser för både 8-11åringar (f.m) och 12-15åringar (e.m)

Lunchpadel – varje dag!

Lunchpadeln är en succé! Få in en padeltimme på lunchen och boosta kroppen med lite go energi för resten av dagen. Anmälan i Matchi

LördagsAmericano 

Join the fun – varje lördag! I spelformen Americano byter man spelpartner mellan varje match. Socialt och riktigt kul. Anmälan i Matchi

Privatlektioner

Privatlektioner för alla nivåer. Vill du lära dig grunderna, slipa på bandejan eller skaffa dig den där dööödliga volleyn? Vi guidar dig lugnt och metodiskt fram till målet. Maila oss på akademi@torslandapadel.se så bokar vi in er!

Kostnad: 895:- (ni kan vara 1-4 personer)

Eget event?

Vill du sätta ihop ett sommarevent för ditt kompisgäng eller företaget? Vi hjälper dig med upplägget! Skriv några rader till carl@torslandapadel.se så hjälper vi dig att forma ett perfekt event för din grupp. Vill du slappna av helt? Vi kan även hålla i hela eventet och ordna catering – service är vår paradgren!

Stäng meny